Τοπία και επιλογές για κάθε προτίμηση

Ένα φυσικό ησυχαστήριο, ένας προορισμός απόδρασης και χαλάρωσης για το νου και το πνεύμα…αυτή είναι σίγουρα μια όψη του Καναλίου…ΑΛΛΑ όχι και η μοναδική!


1η μέρα :


Παραλία ΚαναλίουΗ πρώτη μέρα περιλαμβάνει γνωριμία με τον χώρο και σίγουρα ατελείωτες βόλτες στην παραλία του Καναλίου. Απολαύστε μοναδικές εκδρομές και οργανώστε τη μέρα σας επιλέγοντας να κάνετε μπάνιο σε διαφορετική παραλία κάθε μέρα. Αφιερώστε μια μέρα για να ανεβείτε στο ψηλότερο σημείο της περιοχής για να αγναντέψετε τη πανοραμική θέα στην θάλασσα του Ιονίου.

 

 

 

 

2η μέρα :


extreme sportsΓια τους λάτρεις των δυνατών συγκινήσεων, προσφέρονται άπειρες δυνατότητες και εναλλακτικά σπορ περιπέτειας. Στην περιοχή μας δίνονται πάμπολλες δυνατότητες για να γεμίσετε δημιουργικά τη μέρα σας με αθλητικές δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ που θα τονώσουν το σώμα αλλά και το πνεύμα σας! Άθληση και ψυχαγωγία για κάθε προτίμηση, από περιπετειώδεις βόλτες με ποδήλατο βουνού (mountain bike) ως το πολύ δημοφιλές πλέον χόμπι της παρατήρησης πουλιών (bird watching), το Κανάλι προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο και για κάθε ηλικία…για το ζευγάρι, για το μοναχικό ταξιδιώτη αλλά και για την οικογένεια, φυσικά! Επίσης αν σας αρέσει η φωτογραφία θα βρείτε πολλά θέματα από το φυσικό τοπίο της περιοχής.

 

 


3η μέρα :


Αρχαιολογικό μουσείο ΝικόποληςΠέρα από ένα ιδιαίτερης ομορφιάς φυσικό τοπίο, η περιοχή μας διαθέτει και μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που αποτυπώνεται στα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και στα έθιμα και τις παραδόσεις των κατοίκων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Κασσώπη, το Ζάλογγο, τα μοναστήρια, το Νεκρομαντείο, την Νικόπολη. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε έργα ανθρώπινης τέχνης και πολιτισμού στο Λαογραφικό Μουσείο.

Ο Νομός της Πρέβεζας είναι μια περιοχή με πολλά σημαντικά μοναστήρια και εκκλησίες, που εντυπωσιάζουν με την βυζαντινή αρχιτεκτονική τους, με τα πολύτιμα κειμήλια που στεγάζουν, αλλά και με την πνευματικότητα και την κατάνυξη που εμπνέουν σε κάθε επισκέπτη.

 

 


4η μέρα :Γραφικό ταβερνάκι στην ΠρέβεζαΜπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη της Πρέβεζας για να κάνετε τα τελευταία ψώνια σας.

 

 

 

 

 


5η μέρα :


Είναι δύσκολη η μέρα της επιστροφής!